گلکسی بادز
سامسونگ گلکسی اس ۱۰ معرفی شد و به همراه آن، هندزفری های بیسیم کوچکی معرفی شدند به اسم گلکسی بادز.
اما این دستگاه کوچک چه قابلیتهایی دارد؟
قابلیت های گلکسی بادز
- جفت شدن سریع با دستگاههای سامسونگ به محض باز کردن درب محفظه این دستگاه میباشد. همینطور قابلیت اتصال به دستگاههای دیگر از طریق بلوتوث هم از خوبیهای دیگر این دستگاه است.
- این دستگاه را یک بار شارژ کنید و تا ۶ ساعت مداوم از آن استفاده کنید.
- اگر شارژ دستگاه تمام شد شما میتوانید با استفاده از تکنولوژی شارژ معکوس در گلکسی اس ۱۰ و گلکسی فولد، گلکسی بادز خود را دوباره شارژ کنید.
- متخصصان صدا در AKG تمام تلاش خود را کردهاند که هنگام استفاده از این دستگاه بهترین حس ممکن به شنونده القا شود.
- این دستگاه طوری طراحی شد که حملش را در جیب هرچه آسانتر کند.
- میکروفنهای داخلی این دستگاه به شما این اجازه را میدهند که شما بدون در آوردن گلکسی بادز از گوشهای خود صدای اطراف را به خوبی بشنوید و همینطور
- با قابلیت حذف نویز دیگر خبری از صداهای اطراف نخواهد بود.
- یکی از این هندزفریها را از گوش خود در آورید و موسیقی همانجا متوقف میشود البته مشخصا معلوم نیست که این یک قابلیت، یا یک ضعف است.
گلکسی بادز و اپل ایرپاد
مسلما این دستگاه کوچک به رقیبی برای هندزفری بیسیم اپل شده است.
اپل ایرپاد با قیمت ۱۵۹ دلار عرضه میشود و گلکسی بادز ۳۰ دلار ارزانتر یعنی با قیمت ۱۲۹ دلار عرضه میشود. اما امکاناتی هست که نمیتوان در هر کدام از این دو دستگاه به صورت مشترک پیدا کرد.
برای مثال در اپل ایرپادز با اینکه دستگاه بیش از ۵ ساعت نمیتواند نگه دارد اما شما میتوانید تا ۲۰ ساعت این دستگاه را از طریق محفظه شارژ کنید.
هر کدام از این دستگاهها به گوشیهای میزبان خود سریعتر متصل میشوند وقتی شما در گوشی اپل از ایرپاد استفاده میکنید متوجه هیچ قطع و وصلی نخواهید شد، اما در سامسونگ شما هنگامی که کنار دستگاههای بلوتوثی قرار بگیرید؛ کمی با مشکل روبهرو خواهید شد.
در کل انتخاب هر کدام از این دو دستگاه سلیقهای است.
نظر شما چیست؟ کدام بهتر است؛ ابرپاد یا گلکسی بادز؟